Travcenter är grundat av mig, Olle Berntsson. En mycket travintresserad person med en tävlingsinriktad själ och som brinner för att skriva tips och analyser till travlopp, samt även långa diskussioner om sporten som sådan.

Här på hemsidan levereras produkter innehållande analyser, fullständig ranking och systemförslag för alla plånböcker. Både matematiska och reducerade sådana. Allt för att du som kund ska få så bra förutsättningar som möjligt inför aktuell omgång.

Undertecknad kommer göra allt för att varje omgång leverera en så bra produkt som möjligt till er.

VANLIGA FRÅGOR:

VILKA OMGÅNGAR ANALYSERAS?

V75 lördagar. V86 onsdagar. Sedan är det primära schemat gällande V64 att leverera tips till måndag, tisdag samt torsdag. Ändringar kan förekomma.

NÄR SLÄPPS TIPSEN?

Tipsen finns oftast tillgängliga för köp några dagar innan, men själva materialet finns till V64 och V86 tillgängligt senast 16.00 aktuell tävlingsdag. Gällande V75 gäller det även då 16.00, men då på fredagen.

SPELAR TRAVCENTER NÅGRA ANDELSSPEL?

Nej, inga andelsspel spelas. Travcenter har endast som mål att leverera så bra tips och analyser som möjligt inför varje omgång. Allt för att du som köpare ska få bästa möjliga förutsättningar inför aktuell omgång.

KONTAKT

olle@travcenter.se